tirsdag 12. mars 2013

Noen glimt fra barnehagedagen.


 Snø er et populært lekemateriale...
 "Puh... Tungt (og artig!!!) å gi fart!
 Samarbeid.
 Måke, måke, måke - aldri fritt for snø!
 Unna vei i bakken!
 Full konsentrasjon.





 Påskeaktiviteter
 Det pusles...,
 og bygges - her: Titanic!
 Heia du!
 Stor hjelper liten.
 Denne er det lyd i!






Lunsj for "fastboende" og gjester.

Her har vi markert barnehagedagen 2013 med å vise frem Tangsprellen barnehage og livet hos oss. Uterommet åpnet tidlig, og mange, både små og store barn, valgte å gå ut på formiddagen.  Formingsrommet åpnet også, her har det vært en dreining fra fisk til påske i tematikk, og mye av aktiviteten er preget av den forestående høytiden. I klimasonen henger ei fotoutstilling med bilder fra innhold og tilbud her hos oss. Ellers var leke- og oppholdsarealet åpent, og det var barn og voksne i alle rom.
Vi har hatt gjester, og trivelig er det.  Da blir det alltid litt ekstra "trykk" på kjøkkenet, det skal jo stelles til for alle, må vite. Og en del barn er veldig opptatt av gjestene, og vil gjerne vise frem barnehagen sin. Som alltid blir det litt ekstra trafikk i bygget og litt ekstra lyd, men slik er det her hos oss - det ene øyeblikket kan man nesten ikke høre at det er mennesker i bygget, det neste er det noe eller noen som virkelig høres...
Vi vil takke dem som la turen innom oss. Og: det er lov å se til oss uten å være invitert også - barnehagen er en samfunnsinstitusjon preget av mye liv og mange aktiviteter - og godt er det. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar