onsdag 24. april 2013

17. mai.

17. mai stiller Tangsprellen barnehage i barnetoget på Myre, og vi håper at mange ser muligheten til å gå sammen med oss.
Vi har mottatt en henvendelse fra 17. mai komiteen, som lurte på om barn og foreldre i Tangsprellen kunne legge ned krans ved minnesmerket i rådhusparken før barnetoget.  Etter å ha snakket med leder i foreldrerådet, har vi svart positivt på denne henvendelsen.  Vi i barnehagen vil øve inn sang egnet for anledningen sammen med barna, og så håper vi at mange barn og foreldre vil møte opp og synge sammen til minne om dem som gav sitt liv for vår frihet.  Sangtekster vil bli hengt opp på plassene til barna i garderoben.
Likeså vil vi gjerne øve inn ett heia - rop til bruk i barnetoget.  All erfaring tilsier at uansett  hvor mye barna har øvd og kan dette i barnehagen, så blir det fort litt mer stille og forsiktig når alle går sammen i tog.  Derfor; dere vil også få heia - ropet nedskrevet før 17. mai, og vi er veldig takknemlige dersom dere hjelper oss på den store dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar