onsdag 27. august 2014

Noen glimt fra dagene som gikk.












 
Vi er nå godt i gang med tilvenningsperioden for mange nye barn her i barnehagen.  En spennende tid både for barn, foreldre og ansatte.  Noen er helt nye i barnehagen, andre har flyttet fra smått til stort og alle har fått nye mennesker å bli kjent med.
 
Denne tiden på året handler i all hovedsak om nettopp det å bli kjent. Noen trenger litt ekstra trøst og omsorg, andre er så til de grader klare for barnehagelivet.  Det er mange å dele sin oppmerksomhet og sin omsorg på, og barna har førsteprioritet! Dette fokuset gjør at dersom vi oppfattes som litt "fjerne" i forhold til dere foreldre, så handler det rett og slett om hvor mange vi er istand til å dele oppmerksomheten på på en gang. Ingen uvilje, bare litt vanskelig "å spre seg" og sin oppmerksomhet i alle retninger - samtidig :-)
 
Bildene er fra ukene som har gått. Så understreker vi igjen at vi publiserer ingen navn på bloggen, og heller ikke bilder av barn med mindre dere som foreldre har samtykket til dette. Alle bilder med mennesker på blir i tillegg komprimert, slik at de ikke er egnet for forstørring og ev. misbruk. Vi skal prøve å holde dere oppdatert om livet her hos oss med jevne mellomrom nå når ferien i all hovedsak er avviklet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar